• Korinpunojankatu 1, 20320 Turku  (navigaattoriin Alankojantie RAISIO)

PALVELEMME 24H & TOIMIMME YHTEISTYÖSSÄ VAKUUTUSYHTIÖIDEN KANSSA.

TILAA HINAUSPALVELU SOITTAMALLA

02 239 5110 »

Hinauspalvelu

Katsastus

Autokorjaamo

Auton kierrätys

Autopesu

Etkö tiedä missä olet? Käytä paikannus­palveluamme ja tilaa Harkka paikalle.

1. Paikanna sijaintisi

Paikanna sijaintini

2. Tilaa

Paikanna sijaintisi ennenkuin voit lähettää sijaintisi meille.

3. Soita meille ja odota

Soita tilauksen jälkeen vielä meille, niin kerromme kuinka nopeasti olemme paikalla.

 

24h hinaus Turku  kaikille
ajoneuvo­luokille

Hinaus Turku: sujuvasti ja varmalla ammattitaidolla! Kun auton matka yllättävästi katkeaa syystä tai toisesta, hinausautomme kuljettaa kaikenkokoiset kulkupelit turvallisesti korjaamoon tai muuhun määränpäähän – myös nelivetoiset autot sekä raskaan kaluston kaikki ajoneuvot.

Auton hinaus korjaamolle onnistuu myös kotipihasta. Harkka-Yhtiöiden hinauspalvelut soveltuvat kattavasti eri ajoneuvoluokille, ja valikoimastamme löytyy sopiva hinausauto kaikkiin hinaustarpeisiin. Ongelmia ei tuota edes auton hinaus hankalasta paikasta!

Auton hinaus korjaamolle – tyypillisiä syitä hinaukseen

Auton matka voi katketa useasta eri syystä, mutta tyypillisiä syitä ovat esimerkiksi auton käynnistymiseen liittyvät ongelmat. Auton akku voi olla tyhjentynyt, akku ei ehkä enää lataudu tai akku on voinut tulla tiensä päähän. Joissakin tapauksissa auto tarvitsee vain apukäynnistyksen, mutta myös auton hinaus voi olla tarpeen.

Muita syitä henkilöauton hinauksen tarpeelle voivat olla erilaiset auton sähköviat, jarruviat, vaikeat rengasrikot, moottorihäiriöt tai esimerkiksi väärän polttoaineen tankkaaminen autoon. Useimmissa tapauksissa auto on parasta hinata suoraan korjaamolle.

Tilaa hinaus (paikallispuhelun hinnalla):

022395110 »

”Autoilijat saavat nyt entistä monipuolisemmat ja paremmat palvelut yhdestä paikasta. Olemme todella ylpeitä uudesta AL-autopalvelukeskuksestamme ja sen viihtyisistä ja käytännöllisistä tiloista.”

– Esa Harkka

Palvelemme kaikkialla Varsinais-Suomessa

Auton hinaus voi olla stressaava tilanne, mutta Autopalvelukeskus Harkka tekee parhaansa tehdäkseen siitä mahdollisimman sujuvan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on koulutettu käsittelemään erilaisia tilanteita ja auttamaan autoilijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tarkoittaa ystävällistä ja ammattimaista palvelua, joka tekee vaikeistakin tilanteista helpompia.

Olipa kyseessä sitten

meillä on tarvittavat välineet ja osaaminen hoitaa hinaus asianmukaisesti. Hinaus Turku – hätätilanne tai suunniteltu hinaus, voit luottaa Harkkaan! Ja jos kustannukset mietityttävät, tutustu, kuinka hinauksen hinta määräytyy.

Tilaa hinaus »

Henkilö- ja pakettiautojen
hinaus lavahinausautolla

Lavahinausautomme soveltuu henkilöautojen ja pakettiautojen sekä myös pitkien matkailuautojen ja kevytkuorma-autojen hinauksiin. Lavahinausautolla onnistuu myös useamman auton hinaaminen: on mahdollista hinata jopa kolme henkilö- tai pakettiautoa samalla kertaa.

Auton hinaaminen matalasta parkkihallista

Auton hinaus matalasta parkkihallista tai ahtaalta parkkialueelta onnistuu meiltä nopeasti ja vaivattomasti. Osa hinausautoistamme on suunniteltu mataliin ja ahtaisiin parkkihalleihin sekä muihin ahtaisiin pysäköintialueisiin. Matalin hinausautomme on jopa alle 1,8 metriä korkea, joten parkkihallin mataluus ei ole ongelma. Nelivetoisen ajoneuvon hinaus parkkihallista hoituu myös lisälaitteita käyttäen.

Nosturilla varusteltu hinausauto

Auton nostaminen kaiteen päältä tai esteen takaa hoituu nosturilla varustetulla hinausautollamme ja auton nostoon tarkoitetulla nostokehikolla. Nosturi voi myös olla tarpeen jos auto on ojassa ja auton hinaus ojasta on tarpeen.

Auton hinaus ahtaasta paikasta

Auton siirtäminen kadun kunnossapidon vuoksi tai vaikka väärin pysäköineen auton siirto porttikongin edestä onnistuu lähisiirtokalustollamme tehokkaasti. Operaatio hoituu myös ahtaasta kotipihasta.

Tilaa hinaus Turku soittamalla 02 239 5110

Palvelemme 24h vuorokaudessa ja teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa!