• Korinpunojankatu 1, 20320 Turku  (navigaattoriin Alankojantie RAISIO)

AUTON OVEN AVAUS 24 H

02 239 5110 »

Avaimet autossa
ja ovet lukossa?

Emme suosittele auton ikkunan rikkomista avainten jäädessä autoon, sillä auton ikkunan rikkomisen hinta tulee monta kertaa kalliimmaksi, kuin auton oven lukituksen tiirikointi.

Auton ovi auki ilman avainta

Ovet on mahdollista saada auki ilman avaimia. Työ kannattaa kuitenkin jättää ammattilaiselle vaurioiden välttämiseksi. Olemme erikoistuneet auton ovien avauksiin, avaamme vuodessa satoja autoja. Auton avainten jäädessä lukittuun autoon, tiepalvelumekaanikko aukaisee auton lukituksen turvallisesti ilman lisävahinkoja. Käytössämme on auton ovien aukaisuun tarkoitetut erikoistyökalut.

Kun auton avaimet ei toimi

Joskus tulee tilanteita, ettei edes auton omilla avaimilla pääse sisään. Ongelmatilanne voi johtua siitä, että autossa on akku loppunut, jonka takia kauko-ohjaus eikä mekaaninen avain toimi. Tällöin pitäisi saada auton ovi auki ilman avainta, mikä onnistuu useissa tapauksissa Harkka-Yhtiön ammattilaisten ja asiaankuuluvien työkalujen avulla. Auton oven avaus onnistuu Turun seudulla ja koko Varsinais-Suomessa toiminta-alueellamme. Lue lisää myös muista Harkka-Yhtiöiden Tiepalveluista.

Tilaa Harkka paikalle »

Toiminta-alueemme

Harkka-Yhtiöiden tiepalvelu ja ajoneuvon hinaus Turussa, Turun seudulla sekä Varsinais-Suomessa aina saaristoa myöten. Pääasiallinen toiminta-alueemme Varsinais-Suomessa: Aura, Kaarina, Koski TL, Kustavi, Lieto, Länsi-Turunmaa (Parainen), Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Vehmaa. Lisäksi kattava hinauspalveluiden ja tiepalveluiden kumppaniverkostomme kattaa koko Suomen.

Ota yhteyttä »

”Autoilijat saavat nyt entistä monipuolisemmat ja paremmat palvelut yhdestä paikasta. Olemme todella ylpeitä uudesta AL-autopalvelukeskuksestamme ja sen viihtyisistä ja käytännöllisistä tiloista.”

– Esa Harkka