• Korinpunojankatu 1, 20320 Turku  (navigaattoriin Alankojantie RAISIO)

Autopalvelukeskus avoinna ark. 8–17

02 4356 199 »

Auto­palvelukeskus Harkka
arkisin 8-17 HUOMIOI ALLA TEKSTI

Huom! 31.05-29.08   KATSASTUS   palveleee 09.00-17.00

 

JUHANNUKSEN AUKIOLOT.

TO 24.06 09.00-16.00

PE 25.06 SULJETTU

KESÄLAUANTAIT SULJETTU.

puh: 02-4356199

Autopalvelukeskus Harkka tarjoaa autoilijalle Turun alueen laajimmat palvelut. Nyt myös katsastus ja rekisteröinnit saman katon alla! Raskaankaluston katsastus sovittava erikseen.

Autopalvelukeskus Harkan näyttävät tilat tuo autoalan palvelut kaikkien autoilijoiden käyttöön Turun seudulla. Kauttamme saat myös Autoliiton jäsenedyt.

Ota yhteyttä »

Autopalvelukeskus
vastaa asiakaan tarpeisiin

Olemme koonneet palveluvalikoimaamme kaiken mitä autoilija tarvitsee. Löydät Harkka-Yhtiöiden autopalvelukeskuksesta keskeisimmät korjaamo-, huolto- ja pesupalvelut yhdessä kattavien hinaus- ja romuauton vastaanottopalvelujen kanssa.

Autopalvelukeskuksen erityispalvelut

Meiltä voit hakea esimerkiksi kansainvälistä ajokorttia ja muita kotimaan ulkopuolella tarvittavia matkailuasiapapereita. Jälleenmyymme muiden palvelujen ohessa Autoliiton oppaita ja muita tuotteita. Traficomin valtuuttama rekisteröintitoimipiste. Meillä voit myös suorittaa ajoneuvosi katsastuksen myös raskaankaluston osalta. Katsastukset hoitaa Katsastus Turku AD Ky.

Liity autoliiton jäseneksi!

Tule poikkeamaan ja liity autoliiton jäseneksi. Autoliiton jäsenenä saat useita rahan arvoisia etuja - esimerkiksi autopesut erikoishintaan!

Ota yhteyttä »

”Autoilijat saavat nyt entistä monipuolisemmat ja paremmat palvelut yhdestä paikasta. Olemme todella ylpeitä uudesta autopalvelukeskuksestamme ja sen viihtyisistä ja käytännöllisistä tiloista.”

– Esa Harkka