• Korinpunojankatu 1, 20320 Turku  (navigaattoriin Alankojantie RAISIO)

KATSASTUS RAISIO

MA–PE 9–17

Autopalvelukeskus Harkka
Korinpunojankatu 1, 20320 Turku

050 370 5584 »

Hinauspalvelu

Katsastus

Autokorjaamo

Auton kierrätys

Autopesu

Etkö tiedä missä olet? Käytä paikannus­palveluamme ja tilaa Harkka paikalle.

1. Paikanna sijaintisi

Paikanna sijaintini

2. Tilaa

Paikanna sijaintisi ennenkuin voit lähettää sijaintisi meille.

3. Soita meille ja odota

Soita tilauksen jälkeen vielä meille, niin kerromme kuinka nopeasti olemme paikalla.

 

Katsastus Raisio: Harkka on turvallisuuden tae

Varmaa laatua autoiluun: aja Autopalvelukeskus Harkan kautta.

Auton omistaminen on meille monille välttämätön osa päivittäistä elämää, ja liikenneturvallisuus on aina ensisijalla. Yksi tärkeä askel kohti turvallista liikennettä on ajoneuvon säännöllinen katsastus. Katsastus Raisio ja lähiseudut: Harkka on valintasi!

Autopalvelukeskus Harkka on vakiintunut toimija Turun seudulla, ja se on ansainnut maineensa laadukkaista palveluistaan ja asiakaslähtöisestä asenteestaan.

Meillä katsastat niin henkilöautot, pakettiautot, kuorma-autot kuin perävaunutkin, myös museoautot. Valttikorttimme on kotimainen, ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu, kilpailukykyisillä hinnoilla varustettuna!

Meillä katsastuksen ammattilaiset hoitavat kaikki katsastukset luotettavasti katsastusalan määräyksiä noudattaen. Kauttamme saat myös Autoliiton jäsenedut.

Varaa aikasi tai aja suoraan drive-in-katsastukseen!

Siirry ajanvaraukseen >>

katsastus turku

AJANVARAUS KATSASTUKSEEN:

NETTIVARAUS »

PUHELIMITSE
050 370 5584

KATSASTUSPÄIVYSTÄJÄ 24h 
0400-522910 

Avoinna ma–pe klo 9–17

Palvelumme on KAIKKIEN AJONEUVOJEN KATSASTUSTA VARTEN max. 4700kg – MYÖS KUORMA-AUTOT

Raisiolaisten autoilijoiden luottokumppani

Katsastus Raisiossa on tärkeä toimenpide, joka varmistaa sekä autoilijoiden turvallisuuden että ympäristövastuun toteutumisen. Autopalvelukeskus Harkka on vakiintunut toimija ja olemme ansainneet maineemme laadukkaista palveluistamme ja asiakaslähtöisestä asenteestamme.

Me emme ole ainoastaan paikka, missä ajoneuvonne katsastetaan, vaan me olemme myös kumppani, joka pitää huolta siitä, että liikutte teillä turvallisesti ja lainmukaisesti.

Joten, kun seuraavan kerran tarvitset katsastus Raisio -palvelua tai muita autoon liittyviä palveluita, pistäydy meillä. Meillä on kaikki tarvittava tarjotaksemme kattavaa ja luotettavaa autoilupalvelua, ja olemme täällä auttamassa sinua matkallasi turvallisempaan ja miellyttävämpään autoiluun.

Tervetuloa Autopalvelukeskus Harkan asiakkaaksi - me olemme täällä palvellaksemme sinua ja auttamaan kaikissa autoiluun liittyvissä tarpeissasi Raisiossa.

Katso hinnasto >>

Ammattitaitoinen katsastus
kaikille ajoneuvoille

Autopalvelukeskus Harkka on omistautunut tarjoamaan kattavan katsastuspalvelun kaikenlaisille ajoneuvoille Raisiossa ja muualla Varsinais-Suomessa. Meillä on laaja kokemus ja asiantuntemus eri ajoneuvoluokkien katsastamisesta, kuten

Riippumatta siitä, onko kyseessä vuosittainen tarkastus, auton kuntotarkastus, päästöjen mittaus tai muutokset ajoneuvossasi, voit luottaa Autopalvelukeskus Harkkaan varmistaaksesi, että ajoneuvosi on turvallinen ja liikenneturvallisuusvaatimukset täyttävä.Olemme täällä palvellaksemme kaikkia Raisiossa asuvia autoilijoita heidän katsastustarpeissaan.

Siirry ajanvaraukseen >>

5 syytä
valita Katsastus Raisio

1. Sijainti ja saavutettavuus

Yksi ensisijainen tekijä, joka vaikuttaa katsastusaseman valintaan, on sijainti. Sijaintimme tekee meistä helposti saavutettavan kaikille Raision autoilijoille. Riippumatta siitä, oletko Raisiossa keskustassa, maaseudulla tai saaristossa, me olemme lähellä, mikä säästää arvokasta aikaa ja vaivaa.

2. Laadukas palvelu ja asiantuntemus

Laadukas palvelu ja asiantuntemus ovat meille kulmakiviä. Katsastuksessa, kuten kaikissa palveluissamme, me tarjoamme huippuluokan asiantuntemusta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarkastaa ajoneuvosi huolellisesti, varmistaen sen turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden. Olemme myös valtuutettu rekisteröintitoimipiste, joka hoitaa kaikki ajoneuvonhallintaan liittyvät asiat.

3. Kilpailukykyiset hinnat ja tarjoukset

Kustannukset ovat usein merkittävä tekijä katsastusaseman valinnassa. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, ja järjestämme säännöllisesti tarjouksia ja alennuksia, jotka auttavat asiakkaitamme säästämään rahaa katsastuksessa ja muissa palveluissamme. Tämä tekee meistä houkuttelevan vaihtoehdon taloudellisesti ajatteleville autoilijoille.

4. Hyvämaineisuus ja asiakaspalautteet

Katsastusaseman maine ja asiakaspalautteet ovat meille äärimmäisen tärkeitä. Autopalvelukeskus Harkka nauttii erinomaisesta maineesta Raision autoilijoiden keskuudessa. Positiiviset asiakaskokemukset ja suositukset ovat meille arvokkaita, ja ne osoittavat, että olemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppani autoilun tarpeissanne.

5. Kattavat lisäpalvelut

Harkka tarjoaa kattavat lisäpalvelut korjaamopalveluista autonpesuun. Nämä palvelut voivat tehdä asiakkaan elämästä helpompaa ja säästää aikaa.

Ota yhteyttä »

NETTIVARAUS
alk. 50 € MAK (määräaikais­katsastus ) sis. lakisääteiset mittaukset 

Katsastus ilman päästömittausta alkaen 30€

Katso hinnasto >>