• Korinpunojankatu 1, 20320 Turku  (navigaattoriin Alankojantie RAISIO)

PALVELEMME 24H & TOIMIMME YHTEISTYÖSSÄ VAKUUTUSYHTIÖIDEN KANSSA.

TILAA HINAUSPALVELU SOITTAMALLA

02 239 5110 »

Hinauspalvelu

Katsastus

Autokorjaamo

Auton kierrätys

Autopesu

Etkö tiedä missä olet? Käytä paikannus­palveluamme ja tilaa Harkka paikalle.

1. Paikanna sijaintisi

Paikanna sijaintini

2. Tilaa

Paikanna sijaintisi ennenkuin voit lähettää sijaintisi meille.

3. Soita meille ja odota

Soita tilauksen jälkeen vielä meille, niin kerromme kuinka nopeasti olemme paikalla.

 

24h hinaus Uusikaupunki  kaikille
ajoneuvo­luokille

Harkka päivystää kellon ympäri Varsinais-Suomen teillä

Kun auton matka yllättävästi katkeaa, Autopalvelukeskus Harkka on valmiina auttamaan. 24 h hinaus Uusikaupunki – myös muu Varsinais-Suomi! Palvelemme kaikenkokoisia ajoneuvoja aina henkilö- ja pakettiautoista nelivetoihin sekä raskaaseen kalustoon. Hinaamme autosi turvallisesti korjaamolle, ja voimme noutaa sen jopa kotipihastasi.

Harkka-Yhtiöiden hinauspalvelut kattavat laajasti eri ajoneuvoluokkia, ja meiltä löytyy sopiva hinausauto jokaiseen tarpeeseen. Ei ole paikkaa liian hankalaa, sillä ratkaisemme ongelmat ja huolehdimme autosi hinauksesta vaivattomasti.

Auton hinaus ripeästi ja tehokkaasti

Auto voi jättää tielle monista syistä, mutta me olemme täällä varmistamassa, että pääset takaisin liikenteeseen mahdollisimman nopeasti. Yleisimpiä hinauksen syitä ovat akun tyhjeneminen, latausongelmat, sähköviat, jarruongelmat, rengasrikot, moottoriviat ja jopa väärän polttoaineen tankkaus.

Kun tarvitset apua auton hinaamisessa korjaamolle, voit luottaa meihin. Autopalvelukeskus Harkka tekee hinauspalvelusta sujuvaa ja helppoa, jotta voit jatkaa matkaasi mahdollisimman nopeasti ja huolettomasti.

Tilaa hinaus (paikallispuhelun hinnalla):

022395110 »

Ammattilaisen apuun voit luottaa

Auton hinaus on yksi niistä tilanteista, joita kukaan autoilija ei toivo kohdattavan. Kuitenkin se voi tapahtua kenelle tahansa milloin tahansa. Onneksi Uudessakaupungissa autoilevilla on käytettävissään luotettava ja ammattitaitoinen hinauspalvelu - Autopalvelukeskus Harkka.

Yksi vahvuuksistamme on saatavuus 24/7. Autoilijat eivät voi valita milloin ja missä ongelmat tapahtuvat, ja juuri siksi on tärkeää, että hinauspalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden. Autopalvelukeskus Harkka ymmärtää tämän ja tarjoaa apua autoilijoille kellon ympäri, 365 päivää vuodessa. 

Lisäksi Autopalvelukeskus Harkka tarjoaa myös muita autoiluun liittyviä palveluita. Meillä on muun muassa oma huolto- ja korjaamopalvelu, joten voimme kuljettaa autosi tarvittaessa vaikka suoraan halliin! Tämä säästää aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse etsiä erillistä korjaamoa. Autopalvelukeskus Harkka huolehtii autostasi alusta loppuun asti.

Tilaa hinaus »

Hinaus Uudessakaupungissa ja muualla Varsinais-Suomessa

Hymy on kiven alla, kun auto jättää tien päälle, mutta Autopalvelukeskus Harkka tekee parhaansa tehdäkseen hinauksesta mahdollisimman sujuvan ja helpon kokemuksen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on koulutettu käsittelemään erilaisia tilanteita ja auttamaan autoilijoita parhaalla mahdollisella tavalla. 

Olipa kyseessä sitten

meillä on tarvittavat välineet ja osaaminen hoitaa hinaus asianmukaisesti. Hinaus Uusikaupunki – hätätilanne tai suunniteltu hinaus, voit luottaa Autopalvelukeskus Harkkaan!

Tilaa hinaus »

Henkilö- ja pakettiautojen
hinaus lavahinausautolla

Lava-hinausautomme soveltuu henkilöautojen ja pakettiautojen, sekä myös pitkien matkailuautojen ja kevyt kuorma-autojen hinauksiin. Lava-hinausautolla onnistuu myös useamman auton hinaaminen, ja mahdollista on hinata 1-3 henkilö- tai pakettiautoa samalla kertaa.

Auton hinaaminen matalasta parkkihallista

Auton hinaus matalasta parkkihallista tai ahtaalta parkkialueelta onnistuu meiltä nopeasti ja vaivattomasti. Osa hinausautoistamme on suunniteltu mataliin ja ahtaisiin parkkihalleihin sekä muihin ahtaisiin pysäköintialueisiin. Matalin hinausautomme on jopa alle 1,8 metriä korkea, joten parkkihallin mataluus ei ole ongelma. Nelivetoisen auton hinaus parkkihallista hoituu myös lisälaitteita käyttäen.

Nosturilla varusteltu hinausauto

Auton nostaminen kaiteen päältä tai esteen takaa hoituu nosturilla varustetulla hinausautollamme ja auton nostoon tarkoitetulla nostokehikolla. Nosturi voi myös olla tarpeen jos auto on ojassa ja auton hinaus ojasta on tarpeen.

Auton hinaus ahtaasta paikasta

Auton siirtäminen kadun kunnossapidon vuoksi tai vaikka väärin pysäköineen auton siirto porttikongin edestä onnistuu lähisiirtokalustollamme tehokkaasti. Auton hinaus onnistuu myös ahtaasta kotipihasta. Mietityttääkö kustannukset? Tutustu, kuinka hinauksen hinta määräytyy.

Tilaa hinaus Uusikaupunki soittamalla
02 239 5110

Palvelemme 24h vuorokaudessa ja teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa!