• Korinpunojankatu 1, 20320 Turku  (navigaattoriin Alankojantie RAISIO)

PALVELEMME 24H & TOIMIMME YHTEISTYÖSSÄ VAKUUTUSYHTIÖIDEN KANSSA.

TILAA HINAUSPALVELU SOITTAMALLA

02 239 5110 »

Hinauspalvelu

Katsastus

Autokorjaamo

Auton kierrätys

Autopesu

Etkö tiedä missä olet? Käytä paikannus­palveluamme ja tilaa Harkka paikalle.

1. Paikanna sijaintisi

Paikanna sijaintini

2. Tilaa

Paikanna sijaintisi ennenkuin voit lähettää sijaintisi meille.

3. Soita meille ja odota

Soita tilauksen jälkeen vielä meille, niin kerromme kuinka nopeasti olemme paikalla.

 

24h hinaus Parainen  kaikille
ajoneuvo­luokille

Varmaa apua kaikkialle Varsinais-Suomeen

Autopalvelukeskus Harkka tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua, oli sitten kyseessä henkilöauto, pakettiauto tai raskas kalusto. Meiltä 24 h hinaus Parainen – myös muu Varsinais-Suomi! Olipa syy hinaukselle sitten akun tyhjeneminen, tekniset viat tai vaikkapa liikenneonnettomuus, voit luottaa meihin. Hoidamme autosi turvallisesti korjaamolle, ja teemme kaikkemme, jotta voit jatkaa matkaasi huolettomasti. Valitse meidät, kun tarvitset apua auton hinaamisessa – olemme täällä sinua varten.

Harkka-Yhtiöt tarjoaa kattavan valikoiman hinauspalveluita, jotka kattavat erilaiset ajoneuvoluokat. Meiltä löydät sopivan hinausauton kaikkiin tarpeisiisi, ja ei ole paikkaa liian haastavaa, sillä me ratkaisemme ongelmat ja hoidamme autosi hinauksen vaivattomasti.

Jätä AUTON HINAUS ammattilaisille

Hinauspalvelu on avainapu auto-ongelmien ratkaisemisessa. Kun autosi hajoaa tiellä, tarvitset luotettavan ja ammattitaitoisen avun. Autamme siirtämään autosi turvallisesti korjaamolle tai muuhun määränpäähänsä.

Luotettava hinauspalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden, joten voit olla varma siitä, että saat apua juuri silloin kun tarvitset, oli kyseessä keskellä yötä tai aamun sarastaessa. Valitse Harkka, kun tarvitset apua autosi hinauksessa, ja voit jatkaa matkaasi huolettomasti!

Tilaa hinaus (paikallispuhelun hinnalla):

022395110 »

​​​​​​​

Luotettavaa hinauspalvelua ammattilaisten toimesta

Kun auto jättää tien päälle, ovat vitsit vähissä. Paraisissa autoileville tarjolla on onneksi luotettavaa ja ammattitaitoista apua Autopalvelukeskus Harkalta.

Yksi merkittävimmistä vahvuuksistamme on ympärivuorokautinen palveluvalmius. Auton ongelmat voivat ilmetä missä ja milloin tahansa, ja juuri siksi Hinauspalvelu Harkka tarjoaa apua autoilijoille vuoden jokaisena päivänä, 24 tuntia vuorokaudessa. Voit siis olla varma siitä, että saat apua juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset, oli kyseessä sitten keskiyö tai aamun sarastus.

Lisäksi tarjoamme monipuolisesti muitakin autoiluun liittyviä palveluita: Voimme esimerkiksi kuljettaa autosi tarvittaessa suoraan korjaamoon. Tämä helpottaa tilannettasi, säästää aikaa ja vaivaa, ja sinun ei tarvitse murehtia erillisen korjaamon etsimisestä: hoidamme autosi huollosta korjaukseen asti kaikki tarvittavat toimenpiteet.

Tilaa hinaus »

Hinaus Paraisilla ja koko Varsinais-Suomessa

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on koulutettu käsittelemään erilaisia tilanteita ja auttamaan autoilijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tarkoittaa ystävällistä ja ammattimaista palvelua, joka tekee vaikeistakin tilanteista helpompia.

Olipa kyseessä sitten

meillä on tarvittavat välineet ja osaaminen hoitaa hinaus asianmukaisesti. Hinaus Parainen – hätätilanne tai suunniteltu hinaus, voit luottaa Autopalvelukeskus Harkkaan!

Tilaa hinaus »

Henkilö- ja pakettiautojen
hinaus lavahinausautolla

Lava-hinausautomme soveltuu henkilöautojen ja pakettiautojen, sekä myös pitkien matkailuautojen ja kevyt kuorma-autojen hinauksiin. Lava-hinausautolla onnistuu myös useamman auton hinaaminen, ja mahdollista on hinata 1–3 henkilö- tai pakettiautoa samalla kertaa.

Auton hinaaminen matalasta parkkihallista

Auton hinaus matalasta parkkihallista tai ahtaalta parkkialueelta onnistuu meiltä nopeasti ja vaivattomasti. Osa hinausautoistamme on suunniteltu mataliin ja ahtaisiin parkkihalleihin sekä muihin ahtaisiin pysäköintialueisiin. Matalin hinausautomme on jopa alle 1,8 metriä korkea, joten parkkihallin mataluus ei ole ongelma. Nelivetoisen auton hinaus parkkihallista hoituu myös lisälaitteita käyttäen.

Nosturilla varusteltu hinausauto

Auton nostaminen kaiteen päältä tai esteen takaa hoituu nosturilla varustetulla hinausautollamme ja auton nostoon tarkoitetulla nostokehikolla. Nosturi voi myös olla tarpeen jos auto on ojassa ja auton hinaus ojasta on tarpeen.

Auton hinaus ahtaasta paikasta

Auton siirtäminen kadun kunnossapidon vuoksi tai vaikka väärin pysäköineen auton siirto porttikongin edestä onnistuu lähisiirtokalustollamme tehokkaasti. Auton hinaus onnistuu myös ahtaasta kotipihasta. Ja jos kustannukset mietityttävät, tutustu, miten hinauksen hinta määräytyy.

Tilaa hinaus Parainen soittamalla
02 239 5110

Palvelemme 24h vuorokaudessa ja teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa!