• Korinpunojankatu 1, 20320 Turku  (navigaattoriin Alankojantie RAISIO)

PALVELEMME 24H & TOIMIMME YHTEISTYÖSSÄ VAKUUTUSYHTIÖIDEN KANSSA.

TILAA HINAUSPALVELU SOITTAMALLA

02 239 5110 »

Hinauspalvelu

Katsastus

Autokorjaamo

Auton kierrätys

Autopesu

Etkö tiedä missä olet? Käytä paikannus­palveluamme ja tilaa Harkka paikalle.

1. Paikanna sijaintisi

Paikanna sijaintini

2. Tilaa

Paikanna sijaintisi ennenkuin voit lähettää sijaintisi meille.

3. Soita meille ja odota

Soita tilauksen jälkeen vielä meille, niin kerromme kuinka nopeasti olemme paikalla.

 

24h hinaus Paimio  Ministä
Massikkaan

Varmaa hinausapua tilanteessa kuin tilanteessa

Autopalvelukeskus Harkka tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua, oli sitten kyseessä henkilöauto, pakettiauto tai raskas kalusto. Meiltä 24 h hinaus Paimio – myös muu Varsinais-Suomi!

Olipa syynä auton hinaustarpeeseen sitten akun tyhjeneminen, tekniset viat tai vaikkapa liikenneonnettomuus, voitte luottaa apuumme. Me huolehdimme turvallisesti siitä, että auto saapuu korjaamolle, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että voit jatkaa matkaasi ilman huolta. 

Harkka-Yhtiöt tarjoaa laajan valikoiman hinauspalveluja, jotka kattavat kaikenlaiset ajoneuvoluokat. Meiltä löytyy sopiva hinausauto kaikkiin tarpeisiinne, eikä mikään kohde ole liian haastava meille, sillä olemme valmiina ratkaisemaan ongelmat ja huolehtimaan autosi hinauksesta vaivattomasti.

AUTON HINAUS hoituu ammattilaisilta ripeästi

Auto saattaa jäädä tielle monista syistä, mutta me olemme täällä varmistaaksemme, että pääset nopeasti takaisin liikenteeseen. Yleisimpiä syitä hinaukselle ovat akun tyhjeneminen, latausongelmat, sähköviat, jarruongelmat, renkaan puhkeaminen, moottoriviat ja jopa väärän polttoaineen tankkaaminen.

Kun tarvitset apua autosi hinaamisessa korjaamolle, voit luottaa meihin. Harkka Autopalvelukeskus tekee hinauspalvelustaan vaivatonta ja sujuvaa, jotta voit jatkamaan matkaasi mahdollisimman nopeasti ja stressittömästi.

Tilaa hinaus (paikallispuhelun hinnalla):

022395110 »

Varma apu yllättävässä tilanteessa

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksistamme on palveluvalmius kellon ympäri. Auton ongelmat voivat ilmetä missä ja milloin tahansa, ja juuri siksi olemme aina valmiina auttamaan autoilijoita vuoden jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden. Voit siis luottaa siihen, että saat apua juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Lisäksi Hinauspalvelu Harkka tarjoaa laajan valikoiman palveluita liittyen hinaukseen ja tiellä avustamiseen. Olipa kyse sitten hätätilanteesta, teknisestä viasta tai onnettomuudesta, olemme valmiina auttamaan ja varmistamaan, että voit jatkaa matkaasi turvallisesti ja huolettomasti. Valitse meidät, kun tarvitset luotettavaa apua autosi hinauksessa.

Tarjoamme myös monipuolisesti muita autoiluun liittyviä palveluita. Voimme esimerkiksi kuljettaa autosi tarvittaessa suoraan korjaamoon, mikä säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Sinun ei tarvitse huolehtia erillisen korjaamon etsimisestä, koska huolehdimme autosi huollosta ja korjauksesta alusta loppuun.

Tilaa hinaus »

Hinaus Paimiossa ja muualla Varsinais-Suomessa

Auton hinaus voi olla stressaava tilanne, mutta ammattitaitoinen henkilökuntamme on koulutettu käsittelemään erilaisia tilanteita ja auttamaan autoilijoita parhaalla mahdollisella tavalla.

Autamme kaikenkokoisia ajoneuvoja hädässä. Meillä on tarvittavat välineet ja osaaminen hoitaa hinaus asianmukaisesti mm. seuraavien kulkupelien kohdalla:

Hinaus Paimio – hätätilanne tai suunniteltu hinaus, voit luottaa Autopalvelukeskus Harkkaan!

Tilaa hinaus »

Henkilö- ja pakettiautojen
hinaus lavahinausautolla

Lava-hinausautomme soveltuu henkilöautojen ja pakettiautojen, sekä myös pitkien matkailuautojen ja kevyt kuorma-autojen hinauksiin. Lava-hinausautolla onnistuu myös useamman auton hinaaminen, ja mahdollista on hinata 1–3 henkilö- tai pakettiautoa samalla kertaa.

Auton hinaaminen matalasta parkkihallista

Auton hinaus matalasta parkkihallista tai ahtaalta parkkialueelta onnistuu meiltä nopeasti ja vaivattomasti. Osa hinausautoistamme on suunniteltu mataliin ja ahtaisiin parkkihalleihin sekä muihin ahtaisiin pysäköintialueisiin. Matalin hinausautomme on jopa alle 1,8 metriä korkea, joten parkkihallin mataluus ei ole ongelma. Nelivetoisen auton hinaus parkkihallista hoituu myös lisälaitteita käyttäen.

Nosturilla varusteltu hinausauto

Auton nostaminen kaiteen päältä tai esteen takaa hoituu nosturilla varustetulla hinausautollamme ja auton nostoon tarkoitetulla nostokehikolla. Nosturi voi myös olla tarpeen jos auto on ojassa ja auton hinaus ojasta on tarpeen.

Auton hinaus ahtaasta paikasta

Auton siirtäminen kadun kunnossapidon vuoksi tai vaikka väärin pysäköineen auton siirto porttikongin edestä onnistuu lähisiirtokalustollamme tehokkaasti. Auton hinaus onnistuu myös ahtaasta kotipihasta. Ja jos kustannukset mietityttävät, tutustu, miten hinauksen hinta määräytyy.

Tilaa hinaus Paimio soittamalla
02 239 5110

Palvelemme 24h vuorokaudessa ja teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa!