• Korinpunojankatu 1, 20320 Turku  (navigaattoriin Alankojantie RAISIO)

PALVELEMME 24H & TOIMIMME YHTEISTYÖSSÄ VAKUUTUSYHTIÖIDEN KANSSA.

TILAA HINAUSPALVELU SOITTAMALLA

02 239 5110 »

Hinauspalvelu

Katsastus

Autokorjaamo

Auton kierrätys

Autopesu

Etkö tiedä missä olet? Käytä paikannus­palveluamme ja tilaa Harkka paikalle.

1. Paikanna sijaintisi

Paikanna sijaintini

2. Tilaa

Paikanna sijaintisi ennenkuin voit lähettää sijaintisi meille.

3. Soita meille ja odota

Soita tilauksen jälkeen vielä meille, niin kerromme kuinka nopeasti olemme paikalla.

 

24h hinaus Naantali  varma
ja tehokas apu

Kaikille Varsinais-Suomen teille

Autopalvelukeskus Harkka tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua, oli sitten kyseessä henkilöauto, pakettiauto tai raskas kalusto. Meiltä 24 h hinaus Naantali – myös muu Varsinais-Suomi!

Olipa syynä auton hinaustarpeeseen sitten akun tyhjeneminen, tekniset viat tai vaikkapa liikenneonnettomuus, voitte luottaa meidän apuumme. Me huolehdimme turvallisesti siitä, että auto saapuu korjaamolle, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että voit jatkaa matkaasi ilman huolta. 

Harkka-Yhtiöt tarjoaa laajan valikoiman hinauspalveluja, jotka kattavat kaikenlaiset ajoneuvoluokat. Meiltä löytyy sopiva hinausauto kaikkiin tarpeisiinne, eikä mikään kohde ole liian haastava meille, sillä olemme valmiina ratkaisemaan ongelmat ja huolehtimaan autosi hinauksesta vaivattomasti.

AUTON HINAUS ammattilaisten toimesta

Auto saattaa jäädä tielle monista syistä, mutta me olemme täällä varmistaaksemme, että pääset nopeasti takaisin liikenteeseen. Yleisimpiä syitä hinaukselle ovat akun tyhjeneminen, latausongelmat, sähköviat, jarruongelmat, renkaan puhkeaminen, moottoriviat ja jopa väärän polttoaineen tankkaaminen.

Kun tarvitset apua autosi hinaamisessa korjaamolle, voit luottaa meihin. Harkka Autopalvelukeskus tekee hinauspalvelustaan vaivatonta ja sujuvaa, jotta voit jatkamaan matkaasi mahdollisimman nopeasti ja stressittömästi.

Tilaa hinaus (paikallispuhelun hinnalla):

022395110 »

​​​​​​​

Luotettavaa hinausapua kellon ympäri

Kun auto jättää tielle, tilanne voi olla melkoisen haastava. Naantalin alueen autoilijoille on kuitenkin saatavilla luotettavaa ja ammattitaitoista apua Hinauspalvelu Harkalta.

Yksi merkittävimmistä vahvuuksistamme on ympärivuorokautinen palveluvalmius. Auton ongelmat voivat ilmetä missä ja milloin tahansa, ja juuri siksi tarjoamme apua autoilijoille vuoden jokaisena päivänä, 24 tuntia vuorokaudessa. Voit siis olla varma siitä, että saat apua juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset, oli kyseessä sitten keskiyö tai aamun sarastus.

Lisäksi Hinauspalvelu Harkka tarjoaa laajan valikoiman palveluita liittyen hinaukseen ja autojen avustukseen tiellä. Olipa kyse sitten hätätilanteesta, teknisestä viasta tai onnettomuudesta, me olemme täällä auttaaksemme ja varmistamaan, että voit jatkaa matkaasi turvallisesti ja huolettomasti. Valitse meidät, kun tarvitset luotettavaa apua autosi hinauksessa - olemme aina valmiina auttamaan.

Lisäksi tarjoamme monipuolisesti muitakin autoiluun liittyviä palveluita: Voimme esimerkiksi kuljettaa autosi tarvittaessa suoraan korjaamoon. Tämä helpottaa tilannettasi, säästää aikaa ja vaivaa, ja sinun ei tarvitse murehtia erillisen korjaamon etsimisestä: hoidamme autosi huollosta korjaukseen asti kaikki tarvittavat toimenpiteet.

Tilaa hinaus »

Hinaus Naantalissa ja koko Varsinais-Suomessa

Teemme parhaamme tehdäksemme hinauksesta mahdollisimman sujuvaa ja helppoa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on koulutettu käsittelemään erilaisia tilanteita ja auttamaan autoilijoita parhaalla mahdollisella tavalla.

Olipa kyseessä sitten

meillä on tarvittavat välineet ja osaaminen hoitaa hinaus asianmukaisesti. Hinaus Naantali – hätätilanne tai suunniteltu hinaus, voit luottaa Autopalvelukeskus Harkkaan!

Tilaa hinaus »

Henkilö- ja pakettiautojen
hinaus lavahinausautolla

Lava-hinausautomme soveltuu henkilöautojen ja pakettiautojen, sekä myös pitkien matkailuautojen ja kevyt kuorma-autojen hinauksiin. Lava-hinausautolla onnistuu myös useamman auton hinaaminen, ja mahdollista on hinata 1–3 henkilö- tai pakettiautoa samalla kertaa.

Auton hinaaminen matalasta parkkihallista

Auton hinaus matalasta parkkihallista tai ahtaalta parkkialueelta onnistuu meiltä nopeasti ja vaivattomasti. Osa hinausautoistamme on suunniteltu mataliin ja ahtaisiin parkkihalleihin sekä muihin ahtaisiin pysäköintialueisiin. Matalin hinausautomme on jopa alle 1,8 metriä korkea, joten parkkihallin mataluus ei ole ongelma. Nelivetoisen auton hinaus parkkihallista hoituu myös lisälaitteita käyttäen.

Nosturilla varusteltu hinausauto

Auton nostaminen kaiteen päältä tai esteen takaa hoituu nosturilla varustetulla hinausautollamme ja auton nostoon tarkoitetulla nostokehikolla. Nosturi voi myös olla tarpeen jos auto on ojassa ja auton hinaus ojasta on tarpeen.

Auton hinaus ahtaasta paikasta

Auton siirtäminen kadun kunnossapidon vuoksi tai vaikka väärin pysäköineen auton siirto porttikongin edestä onnistuu lähisiirtokalustollamme tehokkaasti. Auton hinaus onnistuu myös ahtaasta kotipihasta. Ja jos kustannukset mietityttävät, tutustu, miten hinauksen hinta määräytyy.

Tilaa hinaus Naantali soittamalla
02 239 5110

Palvelemme 24h vuorokaudessa ja teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa!