• Korinpunojankatu 1, 20320 Turku  (navigaattoriin Alankojantie RAISIO)

PALVELEMME 24H & TOIMIMME YHTEISTYÖSSÄ VAKUUTUSYHTIÖIDEN KANSSA.

TILAA HINAUSPALVELU SOITTAMALLA

02 239 5110 »

Hinauspalvelu

Katsastus

Autokorjaamo

Auton kierrätys

Autopesu

Etkö tiedä missä olet? Käytä paikannus­palveluamme ja tilaa Harkka paikalle.

1. Paikanna sijaintisi

Paikanna sijaintini

2. Tilaa

Paikanna sijaintisi ennenkuin voit lähettää sijaintisi meille.

3. Soita meille ja odota

Soita tilauksen jälkeen vielä meille, niin kerromme kuinka nopeasti olemme paikalla.

 

24h hinaus Loimaa  rekasta
henkilöautoon

Varmaa apua kaikkialle Varsinais-Suomeen

Autopalvelukeskus Harkka tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua, oli sitten kyseessä henkilöauto, pakettiauto tai raskas kalusto. Meiltä 24 h hinaus Loimaa – myös muu Varsinais-Suomi! Olipa syy hinaukselle sitten akun tyhjeneminen, tekniset viat tai vaikkapa liikenneonnettomuus, voit luottaa meihin. Hoidamme autosi turvallisesti korjaamolle, ja teemme kaikkemme, jotta voit jatkaa matkaasi huolettomasti. Valitse meidät, kun tarvitset apua auton hinaamisessa – olemme täällä sinua varten.

Harkka-Yhtiöt tarjoaa kattavan valikoiman hinauspalveluita, jotka kattavat erilaiset ajoneuvoluokat. Meiltä löydät sopivan hinausauton kaikkiin tarpeisiisi, ja ei ole paikkaa liian haastavaa, sillä me ratkaisemme ongelmat ja hoidamme autosi hinauksen vaivattomasti.

AUTON HINAUS nopeasti ja tehokkaasti

Auto saattaa jäädä tielle monista syistä, mutta me olemme täällä varmistaaksemme, että pääset nopeasti takaisin liikenteeseen. Yleisimpiä syitä hinaukselle ovat akun tyhjeneminen, latausongelmat, sähköviat, jarruongelmat, renkaan puhkeaminen, moottoriviat ja jopa väärän polttoaineen tankkaaminen.

Kun tarvitset apua autosi hinaamisessa korjaamolle, voit luottaa meihin. Harkka Autopalvelukeskus tekee hinauspalvelustaan vaivatonta ja sujuvaa, jotta voit jatkamaan matkaasi mahdollisimman nopeasti ja stressittömästi.

Tilaa hinaus (paikallispuhelun hinnalla):

022395110 »

Varma apu kaikille maakuntamme teille

Kun auto jättää tien päälle, ovat vitsit vähissä. Loimaan alueella autoileville tarjolla on onneksi luotettavaa ja ammattitaitoista apua Autopalvelukeskus Harkalta.

Eräs keskeinen vahvuutemme on ympärivuorokautinen saatavuus. Auto-ongelmat eivät katso kelloa: Autopalvelukeskus Harkka ymmärtää tämän ja tarjoaa apua autoilijoille kellon ympäri, 365 päivää vuodessa. Voit siis luottaa siihen, että apu on tarjolla juuri silloin kun sitä tarvitset, oli kyse keskiyöstä tai aamun ensi säteistä.

Lisäksi tarjoamme monipuolisesti muitakin autoiluun liittyviä palveluita: Voimme esimerkiksi kuljettaa autosi tarvittaessa suoraan korjaamoon. Tämä helpottaa tilannettasi, säästää aikaa ja vaivaa, ja sinun ei tarvitse murehtia erillisen korjaamon etsimisestä: hoidamme autosi huollosta korjaukseen asti kaikki tarvittavat toimenpiteet.

Tilaa hinaus »

Hinaus Loimaalla ja koko Varsinais-Suomessa

Teemme parhaamme tehdäksemme hinauksesta mahdollisimman sujuvaa ja helppoa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on koulutettu käsittelemään erilaisia tilanteita ja auttamaan autoilijoita parhaalla mahdollisella tavalla.

Olipa kyseessä sitten

meillä on tarvittavat välineet ja osaaminen hoitaa hinaus asianmukaisesti. Hinaus Loimaa – hätätilanne tai suunniteltu hinaus, voit luottaa Autopalvelukeskus Harkkaan!

Tilaa hinaus »

Henkilö- ja pakettiautojen
hinaus lavahinausautolla

Lava-hinausautomme soveltuu henkilöautojen ja pakettiautojen, sekä myös pitkien matkailuautojen ja kevyt kuorma-autojen hinauksiin. Lava-hinausautolla onnistuu myös useamman auton hinaaminen, ja mahdollista on hinata 1–3 henkilö- tai pakettiautoa samalla kertaa.

Auton hinaaminen matalasta parkkihallista

Auton hinaus matalasta parkkihallista tai ahtaalta parkkialueelta onnistuu meiltä nopeasti ja vaivattomasti. Osa hinausautoistamme on suunniteltu mataliin ja ahtaisiin parkkihalleihin sekä muihin ahtaisiin pysäköintialueisiin. Matalin hinausautomme on jopa alle 1,8 metriä korkea, joten parkkihallin mataluus ei ole ongelma. Nelivetoisen auton hinaus parkkihallista hoituu myös lisälaitteita käyttäen.

Nosturilla varusteltu hinausauto

Auton nostaminen kaiteen päältä tai esteen takaa hoituu nosturilla varustetulla hinausautollamme ja auton nostoon tarkoitetulla nostokehikolla. Nosturi voi myös olla tarpeen jos auto on ojassa ja auton hinaus ojasta on tarpeen.

Auton hinaus ahtaasta paikasta

Auton siirtäminen kadun kunnossapidon vuoksi tai vaikka väärin pysäköineen auton siirto porttikongin edestä onnistuu lähisiirtokalustollamme tehokkaasti. Auton hinaus onnistuu myös ahtaasta kotipihasta. Ja jos kustannukset mietityttävät, tutustu, miten hinauksen hinta määräytyy.

Tilaa hinaus Loimaa soittamalla
02 239 5110

Palvelemme 24h vuorokaudessa ja teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa!