• Korinpunojankatu 1, 20320 Turku  (navigaattoriin Alankojantie RAISIO)

IF Hinauspalvelu

02 239 5110 »

Hinauspalvelu

Katsastus

Autokorjaamo

Auton kierrätys

Autopesu

Etkö tiedä missä olet? Käytä paikannuspalveluamme ja tilaa Harkka paikalle.

1. Paikanna sijaintisi

Paikanna sijaintini

2. Tilaa

Paikanna sijaintisi ennenkuin voit lähettää sijaintisi meille.

3. Soita meille ja odota

Soita tilauksen jälkeen vielä meille, niin kerromme kuinka nopeasti olemme paikalla.

 

IF Hinauspalvelu
Turun alueella

Oletko ottanut autollesi Ifin kaskovakuutuksen?

Joko If-täyskaskon tai -osakaskon? Molemmat kaskovakuutukset sisältävät hinaus- ja matkakuluvakuutuksen eli Ifin kaskovakuutuksella voit saada hinauksen meiltä täysin ilmaiseksi! 

IF Hinauspalvelu tulee soitostasi apuun, jos autoon tulee kesken ajon tekninen vika tai matkalla käy jokin vahinko, johon tie tyssää. Tällöin hinaamme autosi korjaamolle. 

Hinauskulujen lisäksi If voi maksaa vakuutuksestasi riippuen majoitukseen ja matkantekoon liittyviä kuluja, jotka aiheutuvat matkan keskeytymisestä.

1.1.2022 alkaen Ifin vakuutukset saattavat sisältää omavastuuosuuden, joten voimassa olevat ehdot kannattaa tarkistaa vakuutusyhtiöltä.

Tilaa hinaus »

Toiminta-alueemme

Harkka-Yhtiöiden IF Hinauspalvelu ja tiepalvelu ovat käytössäsi Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa, aina saaristoon asti. Pääasiallinen toiminta-alueemme Varsinais-Suomessa on: Aura, Kaarina, Koski TL, Kustavi, Lieto, Länsi-Turunmaa (Parainen), Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku ja Vehmaa. Lisäksi kattava hinauspalveluiden ja tiepalveluiden kumppaniverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa hinaus »